RSS

Uudised '2022' ja 'november'

2022. aasta parimad Eesti joogid
2022. aasta parimad Eesti joogid
Eesti parima joogi konkursilt noppis Liviko kuldseid kategooriavõite ja auväärseid hõbemärke. Kulla tõid koju brändilik Petite Pomme apple spirit, alkoholivaba aperitiiv Corsaro Aperitivo ja Liviko distributsiooniportfelli kuuluv kodumaine Haage Haanja looduslik mineraalvesi. Viru Valge Juubeliviin ja Vana Tallinn Toffee Caramel pälvisid parimate jookide konkursil esinduslikud hõbemärgid.
Crafter’s – põhjamaine džinnikolmik
Crafter’s – põhjamaine džinnikolmik
Põhjamaised taimed, eristuvad maitsed, taimepõhine destilleerimine – need on vaid mõned märksõnad, mis auhinnatud Crafter’s premium-džinne iseloomustavad.  Lisaks traditsioonilistele džinni komponentidele, milleks on kadakamarjad, koriander, apelsinikoor ja sidrunikoor, leiab igast Crafter’sist põhjamaised maitsed, mille hulgas on vähemalt ühe taime õied. Igahaljaste taimedega Crafter’s Wild Forest džinni valisime kanarbiku õied, mis ei anna džinnile sugugi lillelist maitset, vaid hoopiski samblast sügavust ja mesisemat nooti,“ räägib Liviko joogiarhitekt Hanna Kaur.
Chambord- kuningate liköör
Chambord- kuningate liköör
Prantsuse vaarikalikööri Chambord loomisel ammutati inspiratsiooni 17. sajandi Loire piirkonna likööridest, mida olla uhkusega esitletud päikesekuningas Louis XIV visiidil Chateau de Chambordi. Rõhutamaks Chambordi kuninglikku algupära on pudel disainitud meenutama keskaegset valitsejaõuna. Liköör sobib nautimiseks puhtalt või mitmete klassikaliste kokteilide koostisosana. Kõige kuninglikum on neist ehk Kir Impérial – kokteil Chambordist ja šampanjast.
Close