RSS

Uudised '2022' ja 'juuni'

Crafter’s Wild Forest – metsikult põhjamaine
Crafter’s Wild Forest – metsikult põhjamaine
Liviko džinnimeistrid tegid seda taas! Läbinisti põhjamaised igihalja metsa maitsed said kokku Crafter’s Wild Forest käsitöödžinnis, mis sai värskelt villitud ilusasse rohelisse pudelisse. Maitselt põhjamaine, loomult roheline. Crafter’s Wild Forest Gin on Eesti müütiliste igihaljaste metsade džinn. Sügistuultest sasitud rannamännik, udulooris sammaldunud iidne kivikülv, pilvepiiri puudutav metsatukk ja lugusid vestvad rannakülade kalurid omi paate tõrvamas. See on stseen, kus on meie Wild Forest džinni juured. Rohelise metsa maitsed, otsekoheselt. Ühesõnaga – metsik.
Tule püsikliendiks
Tule püsikliendiks

Kuidas hakata püsikliendiks?

Liviko e-poe püsikliendiks saate registeerida läbi e-poe keskkonna. Vali registreeri, täida nõutud andmed ning määra ja kinnita parool. Hoia oma paroolid turvalises kohas.

 

Miks hakata püsikliendiks?

Püsikliendina naudid Liviko e-poe püsikliendi eelised:

  • Saad ostudelt 15% soodustust v.a kampaaniatooted.
  • Liitudes ka uudiskirjaga, saad lisasoodustusi ja kutseid erinevatele üritustele.
  • Püsikliendina on ostu sooritamine kiirem ja sul on võimalik alati näha oma ostu ajalugu.
  • Püsikliendiks liitumine on tasuta ja sellega ei kaasne kohustusi.
Haapsalu Veinipäevade parim punavein- Zensa Primitivo Organic
Haapsalu Veinipäevade parim punavein- Zensa Primitivo Organic
Haapsalu Itaalia veinipidu on alguse saanud soovist tutvustada Haapsalu sõpruslinna Greve in Chiantit Itaalias. Veinipeol pakuvad veine Eesti veinide maaletoojad ja ka nende Itaalia partnerid. Toimub veinikonkurss, kus valivad veinipeo külalised välja Haapsalu publiku lemmik Itaalia punase veini, valge veini ja Prosecco. Sel aastal osutus publiku lemmik punaveiniks Nautimuse lillat orgaanilise veini märki kandev Zensa Primitivo Organic! 
Close