The Smoky Twelve on ideaalne puuvilja, linnaste ja rikkaliku turbasuitsu kooslus. Toodetud turbasuitsuste ja turbasuitsuta linnaste segust ja küpsenud vähemalt 12 aastat endistes burbooni-, šerri, ja Marsala veinivaatides.
Kummardus traditsioonile. Väikestes kogustes valmiv džinn, mis hoiab au sees Bombay maitsetaimedega töötamise traditsiooni ja keskendub ühele kümnest Bombay Sapphire’i ainulaadsest taimemaitsest.
Boulard Calvados VSOP on ümaram ja täidlasem kui Grand Solage. Kõige noorem segu on laagerdunud tammevaadis 4-10 aastat. VSOP kalvados on destilleeritud 2 x pot still meetodil erinevatest Pays d´Auge piirkonnas kasvanud õunasortidest
Päikese käes küpsenud sinisest weber agaavist valmistatud kange alkohol Jalisco piirkonna südamest. Värske, karge ja maalähedaselt rustikaalne tekiila.