Kvaliteetviin Hõbe Vodka on loodud erilisteks hetkedeks. Ülimalt täpselt häälestatud kangusega Hõbe Vodka valmib kvaliteetsest teraviljast valmistatud piiritusest aeganõudva kolmeastmelise kaskaadfiltreerimise teel.
Remy Martin Louis XIII on konjakite kuningas. sisaldab 40‒100 aastat laagerdunud destillaate. Keskmine vanus 50 aastat. Laagerdub üle saja-aastastes vaatides ja valmimine toimub 3 põlvkonna konjakimeistrite hoole all.
Boulard Calvados VSOP on ümaram ja täidlasem kui Grand Solage. Kõige noorem segu on laagerdunud tammevaadis 4-10 aastat. VSOP kalvados on destilleeritud 2 x pot still meetodil erinevatest Pays d´Auge piirkonnas kasvanud õunasortidest
Cazcabel Reposadot laagerdatakse Ameerika tammevaatides vähemalt 9 kuud ning see annab Reposado tekiilale röstitud tamme aroomi. Tekiilat proovitakse igal nädalal ja laagerdumisprotsess võib olenevalt maitsest kesta kuni 11 kuud.
Crafter’si džinn on ainulaadse maitsetaimede kooslusega Eesti käsitöödžinn, mida on rikkaliku ja pehme maitse saavutamiseks destilleeritud taimepõhisel pot still meetodil.
The Dalmore 30 YO 2021 on algselt küpsenud ameerika valgest tammest burbooni vaatides, seejärel haruldastes Graham Port 30. a vanustes Tawny portveini vaatides.
Kvaliteetviin Hõbe Vodka on loodud erilisteks hetkedeks. Ülimalt täpselt häälestatud kangusega Hõbe Vodka valmib kvaliteetset teraviljast valmistatud piiritusest aeganõudva kolmeastmelise kaskaadfiltreerimise teel.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Tulipunane Martini Fiero on valmistatud valgest veinist ja sisaldab punase apelsini mahla.
Metaxa ei ole konjak ega brändi. See on METAXA. Juba 1888 sündinud joogi eripära seisneb viinamarjasortide valikus ja brändi maitsestamisel kasutatavates lisandites nagu muskaatvein, maarohud ning roosi kroonlehed.
Pipra Naps on valmistatud naturaalsest toorainest. Täiusliku maitse- ja aroomibuketi saamiseks on kasutatud erinevaid piprasorte: Must pipar, paprika ja kubeebapipar.