Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Tulipunane Martini Fiero on valmistatud valgest veinist ja sisaldab punase apelsini mahla.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Tulipunane Martini Fiero on valmistatud valgest veinist ja sisaldab punase apelsini mahla.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Martini Biancol on pehme, veidi vaniljehõnguline ning natuke vürtsikas lõhn.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Martini Biancol on pehme, veidi vaniljehõnguline ning natuke vürtsikas lõhn.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Martini Biancol on pehme, veidi vaniljehõnguline ning natuke vürtsikas lõhn.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Tulipunane Martini Fiero on valmistatud valgest veinist ja sisaldab punase apelsini mahla.