Cazcabel Reposadot laagerdatakse Ameerika tammevaatides vähemalt 9 kuud ning see annab Reposado tekiilale röstitud tamme aroomi. Tekiilat proovitakse igal nädalal ja laagerdumisprotsess võib olenevalt maitsest kesta kuni 11 kuud.
Päikese käes küpsenud sinisest weber agaavist valmistatud kange alkohol Jalisco piirkonna südamest. Värske, karge ja maalähedaselt rustikaalne tekiila.
Cazcabel Coffee valmistamisel kasutatakse tekiila Blanco põhja, see segatakse Mehhiko rannikupiirkonnast pärit luksusliku röstitud Araabika kohviubadega.
Patron Añejoon laagerdunud 12 kuud väikestes, ameerika valge tamme vaatides. Sarnaselt veinivalmistamisele, iga aastakäigu Añejo on hoolikalt segatud pehme ja puuviljasse maitsega tekiilaks.
Jalisco piirkonnast pärit sinisest agaavist valmistatud originaalne Mehhiko tekiila, mis oma kristalse värvi ja särtsaka karakteriga on parimaks Margarita kokteili komponendiks.
Mehhiko piirkonnast pärit alkohoolne jook, mis saadakse 100% Agave Tequilana Weberi ehk sinise agaavi südamikest valmistatud agaavivirde destilleerimisel.
Mezcal on agaavi südamiku (pińa) mahlast destilleeritud kange alkohoolne jook, mille nimetus tuleb Nahuati indiaanihõimu keelest ja tähendab „küpsetatud agaavi“.
Mezcal on sinise agaavi südamiku (pińa) mahlast destilleeritud kange alkohoolne jook, mille nimetus tuleb Nahuati indiaanihõimu keelest ja tähendab „küpsetatud agaavi“.