Apelsinilikööri Cointreau esimesed pudelid müüdi juba 1875. Aastal. Cointreaud iseloomustab mõrude ja magusate apelsinikoorte segu, mida leotatakse, destilleeritakse ja tsentrifuugitakse saavutamaks täiuslikku kristalset likööri.
Retsept nr 38- unikaalne kombinatsioon 12 hoolikalt valitud aromaatsest maitsetaimest, mida on rikkaliku ja pehme maitse saavutamiseks destilleeritud pot still/ vaskkatlas.
Remy Martin VSOP on selle kategooria klassik, mille pehme maitsega teisi selle kategooria konjakeid võrreldakse. Sisaldab 4‒12 aastat laagerdunud destillaate, keskmine vanus on 8 aastat.
Remy Martin VSOP on selle kategooria klassik, mille pehme maitsega teisi selle kategooria konjakeid võrreldakse. Sisaldab 4‒12 aastat laagerdunud destillaate, keskmine vanus on 8 aastat.