Möödunud aasta Tartu EBA Cocktail Week kõige meeldejäävama sündmuse tiitliga pärjatud võistlus tuli tagasi!
Hugo koostöös Patron Tequila ja Cointreau likööriga kutsusid baarirahvast osa võtma Blindfolded Margarita Challenge'st! Iga osavõtja pidi pimesi ehk kinniseotud silmadega valmistama klassikalise Margarita kokteili neile etteantud töövahenditega. Punkte luges ja liitis ning presenteeris innovaatiline ekraanisüsteem SpeedMix.ING . Žürii hindas pimesi tehtud Margaritade valmistamise kiirust, maitset & lõhna, välimust, kvaliteeti ning ka baari puhtust. Auhinnalise esimese koha ja 500€ viis see aasta koju Henry Jürgenstein ajaga 01:17:59, teine koht kuulus Triinu Trollimägile koos auhinnaga 300€ ja kolmas oli eelmise aasta võitja Reijo Härm auhinnaga 200€. Võistlusest võttis osa 19 osavat baarmeni.
Enne võistlust toimus ka koolitus Cointreau Masterclass, mida viis Liviko Brand Ambassador Anna Beda.
Pika ajalooga ja maailmakuulus Margarita kokteil valmib kui šeikerisse lisada:
- jääd
- 50 ml Patron Tequila Silver
- 30 ml Cointreau
- 20 ml laimimahl
- tugevalt raputada 20-30 sekundit
Kokteil kurnatakse šeikerist sõela abil kokteiliklaasi, mille kaunistuseks klaasil on sooläär ning kokteilile lisatakse garneeringuks laimiviil.