Jules Gautret VSOP on väga heas tasakaalus VSOP konjak, mille aroomis on tunda lagritsat, aprikoosi, kuivatatud ploomi, head cappuccinot ning toffeet. Maitses on mõnus kuivatatud aprikoos, toffee. Järelmaitse pikk ja tuline.
Rodnik´s Absinthe valmistamisel on kasutatud erinevaid Vahemere ürte, millest tuntaivama aroomi ja maitse annab joogile koirohi (Artemisia absinthium). Tradistiooniliselt juuakse Absinti segatuna vee ja suhkruga, mis muudab joogi piimjaks.
ST.Remy on autentne ja maailmas enimostetud Prantsuse brändi. Jook laagerdub eranditult väikestes tammevaatides, mis annavad brändile särava kuldse merevaigu tooni ja maheda harmoonilise maitse.
Vana Tallinn Coffee Espresso on kohvimaitseline liköör, mis on loodud Jamaika rummist ning käsitööna valmistatud vanilli-, kaneeli- ja aromaatsete kohviubade tõmmistest.
Klassikalisele Finlandia Vodkale on maitseks lisatud mustsõstart, mis toob välja selle maitseviina maheduse ja meeldivalt kerge ning hapuka maitse. Järelmaitses on tunda õrnalt vürtsilist alatooni ning soojust.
Jules Gautret VS on mahlane, kuiv, puuviljane konjak. Aroom on intensiivne ning harmooniline. Maitses on tunda magusaid puuvilju, vaniljet ning pikka järelmaitset. Tulemus on pehme, harmooniline ja küps.
Le Marque Armagnac VSOP on elegantne ja puuviljane armanjakk, mis on destilleeritud 3 x pot still meetodil ja laagerdub 4-7 aastat prantsuse Troncais tammevaatides, keskmiselt on segu 6. aasta vanune.
Mezcal on agaavi südamiku (pińa) mahlast destilleeritud kange alkohoolne jook, mille nimetus tuleb Nahuati indiaanihõimu keelest ja tähendab „küpsetatud agaavi“.
ST.Remy on autentne ja maailmas enimostetud Prantsuse brändi. Jook laagerdub eranditult väikestes tammevaatides, mis annavad brändile särava kuldse merevaigu tooni ja maheda harmoonilise maitse.
Vana Tallinn Toffee Caramel on legendaarse Vana Tallinna likööri iiriskaramelline versioon, mis on loodud Jamaica rummist, hoolikalt valitud vürtsidest ja käsitööna valminud kaneeli- ja vanillitõmmistest.
Jules Gautret VS on mahlane, kuiv, puuviljane konjak. Aroom on intensiivne ning harmooniline. Maitses on tunda magusaid puuvilju, vaniljet ning pikka järelmaitset. Tulemus on pehme, harmooniline ja küps.
Veinitootmise pressjääkidest valmistatud traditsiooniline Gruusia destillaat. Chacha on saadud kahekordse pot still destilleerimise tulemusena järgides traditsioone.
Mezcal on sinise agaavi südamiku (pińa) mahlast destilleeritud kange alkohoolne jook, mille nimetus tuleb Nahuati indiaanihõimu keelest ja tähendab „küpsetatud agaavi“.