See konjak on loodud peegeldama oma loojate iseloomu – harmooniline, aromaatne ja kindlasti erinev kõigest, mida Rémy Martin varem on loonud. 
    
    
        Lisainfo
Oma oskusi ühendades ja sellest inspiratsiooni saades lõid veinimeister, vaadimeister ja konjakimeister – Francis Nadeau, Jean-Marie Bernard ja Baptiste Loiseau –  Rémy Martin Tercet konjaki. Tähistades põnevat käsitöökonjaki teekonda, alustas see meistrite trio Tercet konjaki viinamarjaveinide valimisest. Need on valminud Ugni Blanc viinamarjasordist tunnustatud Fine Champagne aladel, Grande Champagne’s ja Petite Champagne’s.
See konjak on loodud peegeldama oma loojate iseloomu, harmooniline, aromaatne ja kindlasti erinev kõigest, mida Rémy Martin varem on loonud. See on ühtlasi tõelise sõpruse sümbol, sõprade, kes ühendasid jõud loominguliseks koostööks.
Kõik sai alguse siis, kui Loiseau liitus Rémy Martini majaga 2007. aastal ning avastas mitmeid eaux-de-vie’sid, mis olid puhtad ja väljendusrikkalt puuviljased. Ta jagas oma avastusi Bernard’i ja Nadeau’ga, et nad saaksid üheskoos luua uue konjaki, mis erineb veidi tonaalsuselt klassikalistest Rémy Martini konjakite omadustest.
Projekt kestis kümme aastat. See viidi läbi vaid mõne valitud Prantsuse tammevaadiga, millest igaüks mahutas 350 liitrit. Need reserveeriti 2009. aasta saagist saadud eaux-de-vie ehk eluvee jaoks. Erinevalt paljudest suurematest konjakimajadest destilleerib Rémy Martin oma konjakeid endiselt koos setetega väikestes vaskkateldes. “Me pidime protsessi lõpuni viima,” selgitas Loiseau. “Oluline oli leida parimad vaadid ja õige uue puidu suhe, et tuua esile selle puhta eaux-de-vie potentsiaal ja kujundada selle intensiivsus. Oli vaja eau-de-vie’d  täiustada vaatides laagerduse kaudu, ilma et neid üle koormaks, et rõhutada nende hapukaid noote ja tonaalsust.”
Tercet’i konjaki pakendil on kujutatud kolme meistri näod ja allkirjad, sümboliseerides nende erinevate oskuste ühtsust. See on villitud kangusega 42%. Jookide valdkonna võistlus The Spirit Business hindas Remy Martin Tercet konjakit kuldmedaliga 2023 ja 2024 aastal.
Värvus: selge, puhas, pronksjas.
Aroom: värsked troopilised puuviljad, kuivatatud kollased puuviljad, kaneel, muskaatpähkel,  ingver, lakritsa noodid. 
Maitse: värsked luuviljad (nt aprikoos, ploom), vürtsid, ümar ja siidine tekstuur,  millele lisanduvad vürtside ja värskete mahlaste puuviljade noodid. Õrn, mahe  ja pikk järelmaitse.
Serveerimissoovitused: serveeri puhtalt või jääga burgundia veiniklaasis, proovi jäätisega või kerge tsitruselise magustoidu järel. Sobib hästi ka puuviljade kõrvale: mandariinid, ananass, aprikoosid, ploomid, mango.