Mesiselt puuviljane liköör, mille valmistamisel on kasutatud luuviljaliste seemnete leotist ja mandleid. Oma delikaatse maitse poolest kasutatakse Amarettot kokteilides ning sobib iseseisvalt nautimiseks digestiiviks magustoitude juurde.
Inspireeritud traditsioonilisest Indoneesia retseptist, kasutatakse likööri valmistamisel rohelisi banaane. Liköör leiab kasutamist mitmetes kokteilides oma smaragdrohelise värvi ning eksootilise puuviljade maitse tõttu.
Troopilistest puuviljadest ja suhruroost valmistatud madala alkoholisisaldusega liköörid sobivad erinevate kokteilide valmistamiseks ning iseseisvaks nautimiseks purustatud jääga.
Apelsinilikööri Cointreau esimesed pudelid müüdi juba 1875. Aastal. Cointreaud iseloomustab mõrude ja magusate apelsinikoorte segu, mida leotatakse, destilleeritakse ja tsentrifuugitakse saavutamaks täiuslikku kristalset likööri.
Apelsinilikööri Cointreau esimesed pudelid müüdi juba 1875. Aastal. Cointreaud iseloomustab mõrude ja magusate apelsinikoorte segu, mida leotatakse, destilleeritakse ja tsentrifuugitakse saavutamaks täiuslikku kristalset likööri.
Apelsinilikööri Cointreau esimesed pudelid müüdi juba 1875. Aastal. Cointreaud iseloomustab mõrude ja magusate apelsinikoorte segu, mida leotatakse, destilleeritakse ja tsentrifuugitakse saavutamaks täiuslikku kristalset likööri.
Cazcabel Coffee valmistamisel kasutatakse tekiila Blanco põhja, see segatakse Mehhiko rannikupiirkonnast pärit luksusliku röstitud Araabika kohviubadega.
Jack Daniel's Tennessee Whisky, maitsestatud kohapeal toodetud meelikööriga. Jack Daniels Tennessee Honey pakub uut ja ootamatut maitseelamust läbi kerge meemaitse ja iseloomuliku pehmuse.
Aegajalt on tule ja viski segamine hea mõte. Jack Daniel’s Tennessee Fire on segatud kaneeliliköör ja kordumatu iseloomuga Jack Daniel’s Teneessee Whiskey, traditsiooniliseks, samas üllatavalt pehmeks tulemuseks.
Rodnik´s Absinthe valmistamisel on kasutatud erinevaid Vahemere ürte, millest tuntaivama aroomi ja maitse annab joogile koirohi (Artemisia absinthium). Tradistiooniliselt juuakse Absinti segatuna vee ja suhkruga, mis muudab joogi piimjaks.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Martini Biancol on pehme, veidi vaniljehõnguline ning natuke vürtsikas lõhn.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Martini Riserva Speciale Ambrato on käsitööna valmistatud Torino vermut.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Martini Biancol on pehme, veidi vaniljehõnguline ning natuke vürtsikas lõhn.
Martini Riserva Speciale Bitter sisaldab üle 20’ne maitsetaime ja juure. Nendest kolm on aga ainulaadsed ja haruldased – käsitsi korjatud safran, Calumba ja Angostura.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Tulipunane Martini Fiero on valmistatud valgest veinist ja sisaldab punase apelsini mahla.
Vana Tallinn on Eesti üks tuntumaid kaubamärke ja ühtlasi maailma populaarseim Eesti liköör, mida valmistatakse Livikos järjepidevalt juba 1960ndatest aastatest.
Vana Tallinn on Eesti üks tuntumaid kaubamärke ja ühtlasi maailma populaarseim Eesti liköör, mida valmistatakse Livikos järjepidevalt juba 1960ndatest aastatest.
Vana Tallinn on Eesti üks tuntumaid kaubamärke ja ühtlasi maailma populaarseim Eesti liköör, mida valmistatakse Livikos järjepidevalt juba 1960ndatest aastatest.
Vana Tallinn on Eesti üks tuntumaid kaubamärke ja ühtlasi maailma populaarseim Eesti liköör, mida valmistatakse Livikos järjepidevalt juba 1960ndatest aastatest.
Maailmas enim müüdud viski Jack Daniel’s® pärineb Põhja-Ameerika vanimast registreeritud destilleerimisvabrikust, mis kannab nime Jack Daniel’s Distillery.
Platinum viina filtreerimine läbi plaatinafiltrite loob eriti puhta maitse. Kasutatud on vaid parimat „Lux“ kvaliteediklassi piiritust ja Ukraina viina tootmise tugevaid traditsioone. Mahedas järelmaitses on tunda piparmündi ja sidruni noodid.
Kasutatud on vaid parimat Ukraina „Lux“ kvaliteediklassi piiritust ja Ukraina viina tootmise tugevaid traditsioone. Need omadused täidavad selle viina üllatavalt rikkaliku ja pehme maitsega.
Maheda maitse ja vürtsika iseloomuga viin, mis on maitsestatud punase pipra tõmmisega ja meega. Puhta mee ja tõelise tšillipipra aroomid annavad joogile unustamatult peene maitsevarjundi ning ootamatu, meeldejääva ja pikaajalise järelmaitse.
METAXA 5* ORANGE on METAXA 5* mille maitses tunneme mõnusalt ära apelsini maitsenüansid.Metaxa 5* Orange on osavalt kombineeritud apelsinikoore mõrudate ja magusate aroomide ning maitsetega, 100% naturaalsete apelsinikoore õlidega.
Laua Viin on valmistatud esimese Eesti Vabariigi aegse retsepti järgi. Tänast Laua Viina iseloomustab mahe maitse, mille annab talle pehmemaitseline teraviljapiiritus ja eritöödeldud joogivesi.
Laua Viin on valmistatud esimese Eesti Vabariigi aegse retsepti järgi. Tänast Laua Viina iseloomustab mahe maitse, mille annab talle pehmemaitseline teraviljapiiritus ja eritöödeldud joogivesi.
Laua Viin on valmistatud esimese Eesti Vabariigi aegse retsepti järgi. Tänast Laua Viina iseloomustab mahe maitse, mille annab talle pehmemaitseline teraviljapiiritus ja eritöödeldud joogivesi.
Laua Viin on valmistatud esimese Eesti Vabariigi aegse retsepti järgi. Tänast Laua Viina iseloomustab mahe maitse, mille annab talle pehmemaitseline teraviljapiiritus ja eritöödeldud joogivesi.
Laua Viin on valmistatud esimese Eesti Vabariigi aegse retsepti järgi. Tänast Laua Viina iseloomustab mahe maitse, mille annab talle pehmemaitseline teraviljapiiritus ja eritöödeldud joogivesi.
Laua Viin on valmistatud esimese Eesti Vabariigi aegse retsepti järgi. Tänast Laua Viina iseloomustab mahe maitse, mille annab talle pehmemaitseline teraviljapiiritus ja eritöödeldud joogivesi.
Crafter’si džinn on ainulaadse maitsetaimede kooslusega Eesti käsitöödžinn, mida on rikkaliku ja pehme maitse saavutamiseks destilleeritud taimepõhisel pot still meetodil.
Crafter’si džinn on ainulaadse maitsetaimede kooslusega Eesti käsitöödžinn, mida on rikkaliku ja pehme maitse saavutamiseks destilleeritud taimepõhisel pot still meetodil.
Vana Tallinn on Eesti üks tuntumaid kaubamärke ja ühtlasi maailma populaarseim Eesti liköör, mida valmistatakse Livikos järjepidevalt juba 1960ndatest aastatest.
Retsept nr 38- unikaalne kombinatsioon 12 hoolikalt valitud aromaatsest maitsetaimest, mida on rikkaliku ja pehme maitse saavutamiseks destilleeritud pot still/ vaskkatlas.
Selle viskiga näitab Bruichladdich oma testamendis olevat usku vanadesse traditsioonilistesse toorainetesse, šoti odralinnastesse ja turbasse. Kasutatud on ainult šoti otra ja linnaseviski on rahulikult küpsenud Port Charlotte keldrites.
Apelsinilikööri Cointreau esimesed pudelid müüdi juba 1875. Aastal. Cointreaud iseloomustab mõrude ja magusate apelsinikoorte segu, mida leotatakse, destilleeritakse ja tsentrifuugitakse saavutamaks täiuslikku kristalset likööri.
Dalmore 30 YO (2021 väljaanne) on küpsenud ameerika valgest tammest burbooni vaatides, seejärel haruldastes Graham Port 30. a vanustes Tawny portveini vaatides.
Dalmore 25YO on erakordne viski, küpsenud algselt ameerika valgest tammest endistes burboonivaatides, seejärel Tawny portveini- ja Matusalem Oloroso, enam kui 30.a vanustes, šerri vaatides.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Tulipunane Martini Fiero on valmistatud valgest veinist ja sisaldab punase apelsini mahla.