\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale. Aroom on kreemiselt puuviljane ja mineraalne. Maitse on kuiv, kerge ja värske. Tunda on heledaid puuvilju. Vein ei ole laagerdunud tammevaadis.
Linnuliha, merannid, kalaroad, pitsa, pasta, kerged juustud.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale. Aroom on kreemiselt puuviljane ja mineraalne. Maitse on kuiv, kerge ja värske. Tunda on heledaid puuvilju. Vein ei ole laagerdunud tammevaadis.
Linnuliha, merannid, kalaroad, pitsa, pasta, kerged juustud.