\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale. Aroomis on tunda roosiõisi, küpset aprikoosi ja ploomi. Maitse on poolmagus, väga hea struktuuriga ja heas balandis. Tunda on muskaatpähklit, nelki, roosi kroonlehti. Järelmaitse kuivem. Vein ei ole laagerdunud tammevaatides.
Vürtsikad road, Eesti rahvusroad, tuunikala, linnuliha, barbecue toidud, kerged juustud.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale. Aroomis on tunda roosiõisi, küpset aprikoosi ja ploomi. Maitse on poolmagus, väga hea struktuuriga ja heas balandis. Tunda on muskaatpähklit, nelki, roosi kroonlehti. Järelmaitse kuivem. Vein ei ole laagerdunud tammevaatides.
Vürtsikad road, Eesti rahvusroad, tuunikala, linnuliha, barbecue toidud, kerged juustud.