Lisainfo
Veinimaja ajalugu algab 1835. aastal, kui Charles Audibert ja Philippe Delas ostsid üles Maison Junique nimelise veinikaupmehe äri Tournon-sur-Rhône linnas ja hakkasid Rhône veini müüma „Audibert et Delas“ nime all. 1924. aastal võtsid Philippe pojad Henri and Florentin äri üle, nimetasid ettevõtte ümber Delas Fréres ja ostisid esimesed veiniaiad Chateauneuf du Pape ja Hermitage aladel ning hakkasid veini müügi kõrvalt ise veini tegema. 1977. aastal ühineti nimeka Champagne Deutz šampanjamajaga. Tänapäeval omab isiklikke veiniaedu lisaks Hermitage ja Chateauneuf du Pape aladele veel Cote Rotie, Gigondas, Saint-Joseph, Crozes-Hermitage, Cornas ja Coindreu kasvualadel ning on tuntud oma üheaiaveinide poolest.
Värvilt intensiivne vaarikaroosa.
Aroomis tunda värskeid punaseid marju, kirsse, üleküpsenud pohli ja jõhvikaid, vaarikaid, aroomilõppu lisandub veidi magusaid vürtse.
Maitse täidlane ja jõuline, marjaselt intensiivne. Tunda küpseid punaseid kirsse, vaarikaid, üleküpsenud kibuvitsamarju ja pihlakamoosi. Järelmaitse pikk, vürtsiselt marjane.
Viinamarjad on korjatud käsitsi, marjakesti leotatakse madalal temperatuuril marjamahlas 18 tundi, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ning vein ei arene tammevaadis.
Tarbimissoovitus
Vahemere köök, värsked mereannid, grillitud kalaroad, grillitud juurviljad, ürdikastmed, kalast ja linnulihast valmistatud eelroad, singi- ja salaamiviilud, kerged juustud
Toote koduleht
http://www.delas.com