Lisainfo
Esimene veinikoda Pesquera asutati 1972 Alejandro Fernandeze poolt, kes hakkas ühe esimesena Hispaanias kasutama biodünaamilist veinivalmistamist ja piirama viinapuude saagikust. Veinkojale kuulub 220ha viinamarjaaedu Pesquera linnakese ümbruses Ribera del Dueros. Tänapäeval peetakse üheks Hispaania ikoonveinikojaks.
Värvilt sügav, rubiinpunane.
Aroomis struktuurselt marjane ja maalõhnaselt vürtsikas. Tunda tumedaid üleküpsenud metsikuid kirsse, põldmarju, mustsõstraid, musta terapipart, nahka, kaminasuitsu. Aroomilõppu lisandub kakaod, musta mõrušokolaadi, vaniljet ja kaneeli.
Maitse marjaselt tanniinne, mida rikastavad magusad vürtsid. Tunda üleküpsenud arooniaid, tumedaid luuvilju, ja mustsõstraid. Järelmaitse jõuliselt pikk ja magusalt vürtsika, tanniinse marjasusega.
Kontrollitud temperatuuril matseratsioon kestab 3 nädalat, vein laagerdub 18 kuud väikestes Ameerika tammevaatides ja küpseb seejärel 6 kuud pudelis. Veine ei filtreerita.
Tarbimissoovitus
Grill-liha, juustud, lambaliha, ulukiliha
Toote koduleht
http://www.grupopesquera.com