Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Lisainfo
Esimene veinikoda Pesquera asutati 1972 Alejandro Fernandeze poolt, kes hakkas ühe esimesena Hispaanias kasutama biodünaamilist veinivalmistamist ja piirama viinapuude saagikust. Veinkojale kuulub 220ha viinamarjaaedu Pesquera linnakese ümbruses Ribera del Dueros. Tänapäeval peetakse üheks Hispaania ikoonveinikojaks.
Värvilt sügav, violetse alatooniga tume, kirsipunane.
Aroomis struktuurselt marjane ja maalõhnaselt vürtsikas. Tunda tumedaid metsikuid kirsse, üleküpsenud põldmarju, mustsõstraid ja magusaid vürtse: vanijet, kaneeli ja veidi röstitud kohviube. Aroomi lõpus struktuurne, veidi mineraalne tanniinne vürtsikus.
Maitse marjaselt vürtsikas kuhu põimub lisaks mõrkjas šokolaadinoot. Tunda üleküpsenud tumedaid luuvilju, põldmarju ja mustikamoosi. Järelmaitse pikk ja marjane, mis on väga hästi balanseeritud tanniinse vürtsikusega.
Kontrollitud temperatuuril matseratsioon kestab 3 nädalat, vein laagerdub 18 kuud väikestes Ameerika tammevaatides ja küpseb seejärel 6 kuud pudelis. Veine ei fitreerita.
Tarbimissoovitus
Grill-liha, juustud, ulukiliha
Toote koduleht
http://www.grupopesquera.com