Patron Añejoon laagerdunud 12 kuud väikestes, ameerika valge tamme vaatides. Sarnaselt veinivalmistamisele, iga aastakäigu Añejo on hoolikalt segatud pehme ja puuviljasse maitsega tekiilaks.
Muu piiritusjook
Patron Spirits Mexico S.A. de C.V.
Serveerimine
Serveerida puhtalt, jääga või kokteilides.
Patron Añejoon laagerdunud 12 kuud väikestes, ameerika valge tamme vaatides. Sarnaselt veinivalmistamisele, iga aastakäigu Añejo on hoolikalt segatud pehme ja puuviljasse maitsega tekiilaks.
Muu piiritusjook
Patron Spirits Mexico S.A. de C.V.
Serveerimine
Serveerida puhtalt, jääga või kokteilides.
Lisainfo
Patron Spirits sai alguse 1989 aastal, kui John Paul DeJoria ja Martin Crowly asutasid ettevõtte Patron Spirits. Nende eesmärk oli toota parimat tekiilat maailmas ja nad vajasid selleks Mehhikos Jalisco mägedes kasvavat Weber Blue agaavi. Patron tekiila tootmisel kasutatakse vanu traditsioonilisi tehnikaid ja ühendades need tänapäevase kaasaegse tehnoloogia. Patron Añejo on laagerdunud 12 kuud väikestes, ameerika valge tamme vaatides. Sarnaselt veinivalmistamisele, iga aastakäigu Añejoon hoolikalt segatud pehme ja puuviljasse maitsega tekiilaks.
Patron Añejo tekiila on selge, merevaigu tooni sügavkollane.
Aroomis on tunda magusate vürtside, vaniljet ja kakaod, vihjed küpsetele tsitruselisviljadele ja struktuursust lisavad kerged puidunoodid.
Maitse on siidine ja täidlaselt puuviljane. Tunda on magusaid vürtse –koos kuivatatud mesiste puuviljadega. Pikka järelmaitset täiendab kerge suitsune karamellinoot.
Patron Tequila valmistatakse käsitsi väikeste partiidena ja tulemuseks oli maailma esimene Ultra Premium tekiila. Iga pudel on unikaalne–valmistatud taaskasutatud klaasist ja käsitsi nummerdatud.