\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="1480"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks. Värvilt purpurpunane, violetse alatooniga. Aroom on ürdiselt marjane ja tihe. Tunda küpseid mustsõstraid, arooniaid, magusaid vürtse, münti ja musta terapipart. Aroomi lõppu lisandub õhetavat vürtsikust ja espresso kohvi noote koos mõrušokolaadi nüansiga. Maitse on täidlane, struktuurne ja kõrbenult marjane, Tunda üleküpsenud mustsõstraid, kuivatatud põldmarju, lagritsat, tumedaid kuivatatud luuvilju ja ürte koos struktuurselt tanniinse vürtsikusega. Järelmaitse täidlaselt pikk ja pipraselt – ürdiselt marjane. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, malolaktiliselt fermenteeritud, laagerdub 12 kuud uutes prantsuse tammevaatides ja 1 kuu pudelis. Arengupotentsiaali 5-7 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Looma- ja lambalihast valmistatud toidud, grillitud maks, ulukilihast valmistatud pajaroad, küpsed juustud, grillitudröstitud jõulise maitsega lihatoidud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks. Värvilt purpurpunane, violetse alatooniga. Aroom on ürdiselt marjane ja tihe. Tunda küpseid mustsõstraid, arooniaid, magusaid vürtse, münti ja musta terapipart. Aroomi lõppu lisandub õhetavat vürtsikust ja espresso kohvi noote koos mõrušokolaadi nüansiga. Maitse on täidlane, struktuurne ja kõrbenult marjane, Tunda üleküpsenud mustsõstraid, kuivatatud põldmarju, lagritsat, tumedaid kuivatatud luuvilju ja ürte koos struktuurselt tanniinse vürtsikusega. Järelmaitse täidlaselt pikk ja pipraselt – ürdiselt marjane. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, malolaktiliselt fermenteeritud, laagerdub 12 kuud uutes prantsuse tammevaatides ja 1 kuu pudelis. Arengupotentsiaali 5-7 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Looma- ja lambalihast valmistatud toidud, grillitud maks, ulukilihast valmistatud pajaroad, küpsed juustud, grillitudröstitud jõulise maitsega lihatoidud.