Likööri valmistamiseks kasutatakse 27 erinevat hoolikalt valitud ürti ja taime. Ürdid on pärit viielt erinevalt kontinendilt ja täpset nimekirja teab vaid tootmismeister. Liköörile annab viimase lihvi tammevaadis laagerdumine.
Mahlase ning meeldiva jõhvikamaitse ja -aroomiga likööri valmistamiseks on kasutatud naturaalset jõhvikamahla. Intensiivselt punakaspruuni värvusega likööri järelmaitse on kergelt mõrkjas ja hapukas.
St-Germain liköör on valmistatud värsketest käsitsi korjatud leedripuu õitest, millest tehakse luksususlik jook salajasi prantsuse tehnikaid kasutades.
Inspireeritud traditsioonilisest Indoneesia retseptist, kasutatakse likööri valmistamisel rohelisi banaane. Liköör leiab kasutamist mitmetes kokteilides oma smaragdrohelise värvi ning eksootilise puuviljade maitse tõttu.
Mesiselt puuviljane liköör, mille valmistamisel on kasutatud luuviljaliste seemnete leotist ja mandleid. Oma delikaatse maitse poolest kasutatakse Amarettot kokteilides ning sobib iseseisvalt nautimiseks digestiiviks magustoitude juurde.
Troopilistest puuviljadest ja suhruroost valmistatud madala alkoholisisaldusega liköörid sobivad erinevate kokteilide valmistamiseks ning iseseisvaks nautimiseks purustatud jääga.