Lisainfo
Välimus peene mullijoaga ja keskmisest madalama intensiivsusega kahvatukollane.
Aroom keskmise intensiivsusega, veidi floraalne ja puuviljane. Tunda valgeid ristikheina õisi, küpseid kollaseid luuvilju, kollaseid õunu ja värskeid tsitrusvilju koos kerge röstitud saia ja mineraalsusega.
Maitse on kuiv ja kerge delikaatselt vahune ning tsitruseliselt puuviljane, peegeldades veini aroomi. Tunda küpseid heledaid luuvilju, värskeid nektariine ja kollaseid õunu koos värskete tsitrusviljadega. Keskmise pikkusega järelmaitsesse lisandub veidi mõrumandleid koos kergelt torkiva mineraalsusega.
Baasvein kääritatakse roostevabast terasest vaatides 18 oC kraadi juures, teine fermentatsioon ja autolüüs traditsioonilisel meetodil pudelis kestab 12 kuud.
Tuntud valge viinamarjasort Alsace´s millest valmistatakse vahu- ja valgeid veine. Pinot Blanc on Pinot Noir marjasordi heleda kestaga muteerunud versioon.
Tarbimissoovitus
Sobib tervitusjoogiks, kalast ja karploomadest valmistatud eelroogade ja suupistetega, värsked juustud. Samuti igapäevaseks seltskonnaveiniks.
Toote koduleht
http://www.jeanbiecher.com