Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Kaitstud päritolunimetusega vein
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 4 - 8 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Tarbimissoovitus
Grillitud ja praetud liharoad, lambaliha, pajaroad lihaga, juustud.
Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Kaitstud päritolunimetusega vein
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 4 - 8 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Tarbimissoovitus
Grillitud ja praetud liharoad, lambaliha, pajaroad lihaga, juustud.