Lisainfo
Värvilt sügav rubiinpunane.
Aroom on kompleksne ja jõuliselt marjane. Tunda on üleküpsenud tumedaid kirsse, metsmaasikaid, murakaid, küpseid põldmarju ja mustikaid. Aroomi lõppu lisandub viirukisuitsu ja elavat vürtsikust.
Maitse on ümaralt marjane ja siidiselt jõuline. Tunda kuivatatud punaseid marju, tumedaid luuvilju, mustikaid, kuivatatud musti ploome ja tasakaalukat tanniinsust. Järelmaitse on pikk, elav ja elegantselt marjane koos suitsuselt vürtsika alatooniga.
„Les Caillerets“ veiniaed asub lõunapoolse vaatega nõlvadel, kruusasel-lubjakivisel pinnasel (Veiniaia nimetus tõlke oleks „väike killustik“). Vein on küpsenud 18 kuud 228 liitristes prantsuse tammevaatides (30% uued vaadid).
Veinikeldris säilitamiseks 12-15 aastat, arvestades viinamarjade korjeaastat.
Tarbimissoovitus
Grillitud metslinnud, rostbiif, pasteet, väikeulukid, jänes, punaveini-marjakastmed, küpsed juustud.