Lisainfo
Veinimaja ajalugu saab alguse Champagne piirkonna marjakasvatajast Abel Bouché´st 1920ndatel. Alates 2010. aastast juhivad veinimaja ja kasvatavad viinamarju 50ha põldudel neljas põlvkond, vennad Guillaume, Valentin ja Paul Bouché.
Välimuselt peene mullijoaga, keskmise intensiivsusega kahvatukollane.
Aroom on keskmise intensiivsusega, puuviljane ja veidi floraalne, tunda heledaid küpseid luu- ja tsitrusvilju. Lisaks kuivatatud õuna, üleküpsenud aprikoose ja röstitud sarapuupähkleid koos võisaiaga.
Maitse on kuiv, keskmise täidlusega ja puuviljaselt elegantne. Tunda üleküpsenud heledaid luuvilju, aprikoose ja kollaseid õunu koos tsitrusviljade ning veidi kriidist torkivat mineraalsust. Keskmisest pikemat ja puuviljast järelmaitset täiendab autolüütiline maitsenüanss vihjega röstitud mandlitele ja sarvesaiale.
Baasvein kääritatakse roostevabast terasest vaatides 18 oC kraadi juures, teine fermentatsioon ja autolüüs traditsionaalsel meetodil pudelis kestab 60 kuud.
Tarbimissoovitus
Koorikloomadest valmistatud eelroad ja suupisted. Sütel röstitud punane kala ja ahjus küpsetatud kodulinnulihast toidud. Samuti tähtpäevadele kingituseks ja seltskonnaveiniks.
Toote koduleht
http://www.domainebouche.com