Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Lisainfo
Esimene veinikoda Pesquera asutati 1972 Alejandro Fernandeze poolt, kes hakkas ühe esimesena Hispaanias kasutama biodünaamilist veinivalmistamist ja piirama viinapuude saagikust.
Värvilt sügav, violetse alatooniga tume, kirsipunane.
Aroom struktuurselt marjane ja delikaatselt vürtsine. Tunda tumedaid metsikuid kirsse, üleküpsenud põldmarju, mustsõstraid ja magusaid vürtse- vaniljet, kaneeli ja veidi röstitud kohviube. Aroomilõppu lisandub struktuurne, marjaselt taniinne vürtsikus.
Maitse siidiselt marjane ja vürtsikas kuhu põimub lisaks mõrkjas šokolaadinoot. Tunda üleküpsenud tumedaid luuvilju, põldmarju ja küpseid maasikaid. Järelmaitse pikk ja marjane, mis on väga hästi balansseeritud taniinse vürtsikusega.
Kontrollitud temperatuuril matseratsioon kestab 3 nädalat, vein laagerdub 24 kuud väikestes Ameerika tammevaatides ja küpseb seejärel 12 kuud pudelis. Veine ei filtreerita.
Tarbimissoovitus
Röstitud liharoad, grillitud lambaliha, kerge ulukiliha ja küpsed juustud.
Toote koduleht
http://www.grupopesquera.com