\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 6 - 8 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist.
Veinimaja on rajatud 1973 aastal Bonaventura Maschio poolt, kes otsustas oma perekonna saja-aastase ajalooga destilleerimiskoja ümber ehitada veini tootmiseks ja hakkas veini tegema Casa Vinicola Maschio nime all. Ühinedes 2002 aastal Emilia-Romagna piirkonna veinitootja Cantine Riunitega moodustus üks suurim vahuveine tootev ettevõte Põhja-Itaalias. Aroom on värske ja puuvijane. Maitse on kerge, värsk ja ilusas harmoonias. Veini valmistamisel on kasutatud Charmat’ meetodit ning vein ei ole laagerdunud tammevaadis.
Mereannid, valge kala, salatid, pastaroad
Jahutatult, 6 - 8 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist.
Veinimaja on rajatud 1973 aastal Bonaventura Maschio poolt, kes otsustas oma perekonna saja-aastase ajalooga destilleerimiskoja ümber ehitada veini tootmiseks ja hakkas veini tegema Casa Vinicola Maschio nime all. Ühinedes 2002 aastal Emilia-Romagna piirkonna veinitootja Cantine Riunitega moodustus üks suurim vahuveine tootev ettevõte Põhja-Itaalias. Aroom on värske ja puuvijane. Maitse on kerge, värsk ja ilusas harmoonias. Veini valmistamisel on kasutatud Charmat’ meetodit ning vein ei ole laagerdunud tammevaadis.
Mereannid, valge kala, salatid, pastaroad
Jääksuhkur g/l | 13 g/L |