Lisainfo
Bombay Sapphire toodi USA-s turule juba aastal 1988. Ülejäänud maailm sai sellest kõrgekvaliteedilisest ja luksuslikust tootest teada alles 1990 aastal, kui Bombay Sapphire’t tutvustati ka teistel turgudel väljaspool USA. Toote valmistamise retsept on pärit juba aastast 1761. Kui enamus džinne sisaldab 4 –5 põhilist taimset komponenti, siis Bombay Sapphire valmistamisel kasutatakse vähemalt 10 erinevat taime, mis annavad talle meeldiva rafineeritud ja tasakaaluka maitse. Maitse on mahe, õrn ja hästi tasakaalustatud. Tänu ligi sajandivanuste vasest destillatsioonianumate ja hoolikalt valitud 10 taimse põhikomponendi kasutamisele oma ala tõeliste meistrite poolt, erineb Bombay Sapphire kõikidest teistest London Dry Gin’idest oma ainulaadse poolest.