Lisainfo
Välimuselt peene mullijoaga, madala intensiivsusega kahvatu roosa.
Aroom on keskmise intensiivsusega, värskelt marjane ja veidi mineraalne, kus tunda kergeid punaseid marju, punast õuna ja veriapelsini. Aroomilõppu lisandub veidi röstitud saia noote.
Maitse on kuiv, kerge, keskmise intensiivsusega kreemjalt vahune ja marjaselt tsitruseline. Tunda punaseid õunu, värskeid punaseid metsamarju, jõhvikaid ja vaarikaid koos värskete tsitrusviljade ning veidi kriidiselt torkiva mineraalsusega. Keskmise pikkusega järelmaitses on tunda veel veidi röstitud sepikut koos õunaseemnetega. 
Baasvein kääritatakse roostevabast terasest vaatides 18 Co kraadi juures, veini värvus tuleneb tumedate marjakestade leotamisest marjamahlas, teine fermentatsioon ja autolüüs traditsioonilisel meetodil pudelis kestab 12 kuud.
Maison André Delrome ajalugu saab alguse Burgundias, Côte Chalonnaise piirkonnas 1942. aastal, kui Rully külla naasis II Maailmasõjas rindel haavata saanud André Delorme ning otsustas rajada oma veinimaja. Peale sõda laiendati marjakasvatust Givry, Mercurey, Bouzeron ja Montagny külade ümbruses ja tänapäeval omab Delorme veinimaja Burgundias 116ha viinamarjaistandusi.  Maison André Delorme oli üks esimesi, kes hakkas Champagne eeskujul tegema Crémant de Bourgogne vahuveini. 2005. aastal ostis valduse Piffaut perekonnd ja André Delorme kaubamärk kuulub Famille Piffaut Vins & Domaines gruppi.
Tarbimissoovitus
Sobib aperitiiviks, erinevate toorsinkide, kalast ning koorikloomadest valmistatud eelroogade ja suupistetega. Samuti tähtpäevadele kingituseks ja seltskonnaveiniks.
Toote koduleht
http://www.andre-delorme.com