\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 3 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Väike 1978. aastal rajatud Blenheimi linnas asuv Ibbotsonide perekonnale kuuluv veinimaja, kes ostsid maad erru läinud briti päritolu Blenheimi linnapealt sir James Sinclair´ilt, nimetades veinivalduse tema auks Saint Clair´iks. Tänapäeval omab veiniaedu mitmetes erinevates Uus-Meremaa veinipiirkondades, nii põhja- kui lõunasaarel. Värvilt keskmise intensiivsusega sügav granaatpunane. Aroomis marjaselt aromaatne, tunda üleküpsenud punaseid metsamarju, tumedaid kirsse ja ploome koos kerge viirukisuitsu noodiga, aroomilõppu lisandub veidi mõrkjat vürtsikust koos märja alusmetsaga Maitse on kergemapoolne ja marjaselt elav. Tunda küpseid punaseid metsamarju, pohli, jõhvikaid ja küpseid kirsse. Järelmaitse marjaselt värske, mida täiendavad vaoshoitud marjatanniinid. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, osa veinist areneb lühikest aega vanades prantsuse tammest vaatides.
Erinevad hautised ja pajaroad, kodulinnud, rostbiif, külmad lihalõigud, grillitud tuunikala, kerged punased marjakastmed, röstitud-grillitud juurviljad.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 3 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Väike 1978. aastal rajatud Blenheimi linnas asuv Ibbotsonide perekonnale kuuluv veinimaja, kes ostsid maad erru läinud briti päritolu Blenheimi linnapealt sir James Sinclair´ilt, nimetades veinivalduse tema auks Saint Clair´iks. Tänapäeval omab veiniaedu mitmetes erinevates Uus-Meremaa veinipiirkondades, nii põhja- kui lõunasaarel. Värvilt keskmise intensiivsusega sügav granaatpunane. Aroomis marjaselt aromaatne, tunda üleküpsenud punaseid metsamarju, tumedaid kirsse ja ploome koos kerge viirukisuitsu noodiga, aroomilõppu lisandub veidi mõrkjat vürtsikust koos märja alusmetsaga Maitse on kergemapoolne ja marjaselt elav. Tunda küpseid punaseid metsamarju, pohli, jõhvikaid ja küpseid kirsse. Järelmaitse marjaselt värske, mida täiendavad vaoshoitud marjatanniinid. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, osa veinist areneb lühikest aega vanades prantsuse tammest vaatides.
Erinevad hautised ja pajaroad, kodulinnud, rostbiif, külmad lihalõigud, grillitud tuunikala, kerged punased marjakastmed, röstitud-grillitud juurviljad.
Jääksuhkur g/l | <1g/L |