\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="828"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale.
värskest kalast eelroad, salatid, mereannid, koorikloomad, sushi, sashimi, aurutatud-küpsetatud kalatoidud.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale.
värskest kalast eelroad, salatid, mereannid, koorikloomad, sushi, sashimi, aurutatud-küpsetatud kalatoidud.