\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale. Värvilt kahvatukollane kerge roheka alatooniga. Aroomis domineerivad küpsed kollased puuviljad, kollased ploomid ja õunad-pirnid. Lisaks tunda valgeid sõstraid, valgeid lilli, valget ristikheina ja tsitruskoori. Maitse on puuviljaselt pehme ja tasakaalukalt mahlakas, tunda küpseid kollaseid puuvilju, kollaseid õunu, melonit, ananassi ja aprikoose. Järelmaitse ühtlaselt mahlase tsitruselise värske happega. Vein kääritatakse 16°C temperatuuril roostevabast terasest vaatides, et säilitada veini värskust, veini hoitakse 1-2 kuud sademel ja ei laagerdu tammevaadis.
värskest kalast eelroad, salatid, mereannid, koorikloomad, sushi, sashimi, aurutatud-küpsetatud kalatoidud.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale. Värvilt kahvatukollane kerge roheka alatooniga. Aroomis domineerivad küpsed kollased puuviljad, kollased ploomid ja õunad-pirnid. Lisaks tunda valgeid sõstraid, valgeid lilli, valget ristikheina ja tsitruskoori. Maitse on puuviljaselt pehme ja tasakaalukalt mahlakas, tunda küpseid kollaseid puuvilju, kollaseid õunu, melonit, ananassi ja aprikoose. Järelmaitse ühtlaselt mahlase tsitruselise värske happega. Vein kääritatakse 16°C temperatuuril roostevabast terasest vaatides, et säilitada veini värskust, veini hoitakse 1-2 kuud sademel ja ei laagerdu tammevaadis.
värskest kalast eelroad, salatid, mereannid, koorikloomad, sushi, sashimi, aurutatud-küpsetatud kalatoidud.