\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="1410"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale. Värvilt rubiinpunane. Aroomis tunda kergeid küpsenud punaseid marju, jõhvikaid, maasikaid ja küpseid kirsse. Aroomi lõppu lisandub kerge kuivatatud ning ürdine nüanss. Maitse sametiselt marjase-mahlase tekstuuriga, tunda küpseid metsamarju, vaarikaid ja maasikaid, punaseid luuvilju, mis kombineeruvad järelmaitses veidi vürtsise-ürdise ja marjase tanniinsusega. Marjad on korjatud erinevatest viinamarjaaedadest Rheinhessenis, vein on malolaktiliselt fermenteeritud. Veinikeldris säilitamiseks kuni 4 aastat, arvestades viinamarjade korjeaastat.
Grillitud linnuliharoad, kerged liharoad punaveinimarjakastmetega, pajaroad ja pehmed juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
1786.a. rajatud veinikoda Wormsi linnas.Veiniaiad kaputsiinide mungakloostri Liebfrauenkirche ümbruses, Wormsi linnakeses 1808a. kuuluvad P.J. Valckenbergi veinikojale. Värvilt rubiinpunane. Aroomis tunda kergeid küpsenud punaseid marju, jõhvikaid, maasikaid ja küpseid kirsse. Aroomi lõppu lisandub kerge kuivatatud ning ürdine nüanss. Maitse sametiselt marjase-mahlase tekstuuriga, tunda küpseid metsamarju, vaarikaid ja maasikaid, punaseid luuvilju, mis kombineeruvad järelmaitses veidi vürtsise-ürdise ja marjase tanniinsusega. Marjad on korjatud erinevatest viinamarjaaedadest Rheinhessenis, vein on malolaktiliselt fermenteeritud. Veinikeldris säilitamiseks kuni 4 aastat, arvestades viinamarjade korjeaastat.
Grillitud linnuliharoad, kerged liharoad punaveinimarjakastmetega, pajaroad ja pehmed juustud.