\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Valpolicella peamised marjasordid on tavaliselt Molinara, Rondinella, Corvina. Viinapuud 20-aastased, korje ca 9 000 kg/Ha. Marjad korjatud käsitsi eraldiseisvast „San Rocco” veiniaiast.
Grillitud ja praetud liharoad, ahjus küpsetatud lambaliha, ulukiliha, vürtsikad metsamarjakastmed, tugevad juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Valpolicella peamised marjasordid on tavaliselt Molinara, Rondinella, Corvina. Viinapuud 20-aastased, korje ca 9 000 kg/Ha. Marjad korjatud käsitsi eraldiseisvast „San Rocco” veiniaiast.
Grillitud ja praetud liharoad, ahjus küpsetatud lambaliha, ulukiliha, vürtsikad metsamarjakastmed, tugevad juustud.