Lisainfo
Taklerite perekond on kasvatanud viinamarju Szekszárd´i piirkonnas juba 3 sajandit, Takler Pince veinimaja asutati aga alles 1987 aastal. Viinamarjade kasvatamist ja veini valmistamist juhivad nn „Takler Trio“ - perepea Ferenc Takler ja tema kaks poega András ja Ferenc jun. Tänapäeval kuulub perekonnale 58ha veiniaedu. Värvilt selge, noor, helepunane/granaatpunane. Aroomis küpseid punaseid metsamarju, maasikaid ja vaarikaid, punaseid sõstraid ja küpseid punaseid kirsse, millele lisanduvad kerged piprased-ürdised noodid. Maitse kergemapoolne ja mahlaselt marjane-vaarikane, tunda lisaks punaseid magusaid kirsse, punaseid sõstraid ja kerget vürtsikust. Keskmise pikkusega värsket ja marjast järelmaitset täiendab meeldiv ja sametine marjapark. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja laagerdub 4 kuud suurtes 500 L ungari tamme vaatides. Vein on sobib veganitele (on selitatud bentoniidiga).
Tarbimissoovitus
Veise ja sealihast valmistatud hautised, guljašš, linnulihatoidud, grillitud juurviljatoidud, grillitud paprika ja tomat, grillitud tugevamad kalaroad.
Toote koduleht
http://www.takler.com