Star of Bombay džinni valmistatakse tänase päevani 1761. aastal loodud retsepti järgi.
Lisainfo
Star of Bombay London Dry džinni on arendatud juba pikki aastaid. Bombay džinnimeister destilleerib kõik käsitsi valitud taimed ja ürdid väikeste partiidena. Aeglane aurdestilleerimine võimaldab rohkem hoolt kanda valmiva segu eest ning aitab taimede ja ürtide eeterlikel õlidel paremini eralduda. Paljude džinnide valmistamisel kuumutatakse taimi alkoholis. Star of Bombay teeb eriliseks džinni valmistamisel kasutatav aeganõudev aurdestilleerimine. Kuum alkoholiaur liigub läbi 12 taimega täidetud vasksest destillatsioonianumast ning omandab endasse kõikide taimede ja ürtide maitseomadused. Tulemuseks on selge, värske maitse ning aroomiga džinn, mida ei saa „keedetud“ džinnidega võrreldagi.