Lisainfo
Spagnoli perekond on viinamarju kasvatanud Treviso provintsis, Valdobbiadene linnakese lähedal juba eelmise sajandi algusest ja müünud edasi neid veinitootjatele. 1986. aastal võeti käsile veini tegemine. Tänapäeval kasvatab Spagnoli perekond viinamarju 35 hektaril.
Värvilt madala intensiivsusega, roheka alatooniga kahvatukollane.
Aroom on keskmise intensiivsusega ja puuviljaselt floraalne. Tunda valgeid lilli, küpseid kollaseid luuvilju, õunu, pirne ja küpseid tsitrusvilju.
Maitse on kuiv ja kerge, elavalt puuviljane ja värskelt tsitruseline. Tunda valgeid sõstraid, heledaid luuvilju, õunu, pirne ja kollaseid ploome, koos värskete ürtide ja tsitrusviljadega.
Veini teistkordne fermentatsioon leiab aset „Charmat“ meetodil roostevabast terasvaatides ning vein ei arene tammevaatides.
Tarbimissoovitus
Seltskonnaveiniks, kergemad kalast ja koorikloomadest valmistatud suupisted, salatite ja eelroad.
Toote koduleht
http://www.spagnolcoldelsas.com