\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="849"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida
Aperitiiviks, kalaroad, värsked eelroad, lõhecarpaccio, kergelt grillitud mereannid, krevetid, linnulihatoidud ning kitsejuust.
www.jurtschitsch.com
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida
Aperitiiviks, kalaroad, värsked eelroad, lõhecarpaccio, kergelt grillitud mereannid, krevetid, linnulihatoidud ning kitsejuust.
www.jurtschitsch.com
Jääksuhkur g/l | 1,1g/L |