\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="1245"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Jahutatult, 6 - 8 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat, arvestades veini aastakäiku, nautida võimalikult noorelt.
1899 aastal kahe ettevõtliku härrasmehe Erminio Sella & Edgardo Mosca poolt rajatud veinimaja, mis rajati algselt viinapuuistikute aretamiseks. Sardiinia üks vanim ja tuntuim veinikoda, kes valmistab veini peamiselt isiklikest aedadest pärit marjadest. Veiniaedu kokku 550 ha. Värvilt lõheroosa. Aroom on lilleliselt aromaatne ja marjaselt lopsakas. Tunda üleküpsenud vaarikaid, metsmaasikaid ja kirsimoosi koos elava piprase vürtsikusega. Maitse on keskmise täidlusega ja mahlaselt marjane, tunda küpseid punaseid marju ja tuntavat elavat piprasust. Järelmaitse on pikk, ühtlase ja hästi tasakaalustatud vürtsika marjatanniinsusega. Marjakesti on leotatud marjamahlas 6-8 tundi, vein pole laagerdunud tammevaatides.
Praetud ja grillitud punased kalaroad, mereannid, kerged juustud, pasta, pizza, paella, kergemad kuumad road, külmad eelroad linnulihast, vahemere köök
Jahutatult, 6 - 8 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat, arvestades veini aastakäiku, nautida võimalikult noorelt.
1899 aastal kahe ettevõtliku härrasmehe Erminio Sella & Edgardo Mosca poolt rajatud veinimaja, mis rajati algselt viinapuuistikute aretamiseks. Sardiinia üks vanim ja tuntuim veinikoda, kes valmistab veini peamiselt isiklikest aedadest pärit marjadest. Veiniaedu kokku 550 ha. Värvilt lõheroosa. Aroom on lilleliselt aromaatne ja marjaselt lopsakas. Tunda üleküpsenud vaarikaid, metsmaasikaid ja kirsimoosi koos elava piprase vürtsikusega. Maitse on keskmise täidlusega ja mahlaselt marjane, tunda küpseid punaseid marju ja tuntavat elavat piprasust. Järelmaitse on pikk, ühtlase ja hästi tasakaalustatud vürtsika marjatanniinsusega. Marjakesti on leotatud marjamahlas 6-8 tundi, vein pole laagerdunud tammevaatides.
Praetud ja grillitud punased kalaroad, mereannid, kerged juustud, pasta, pizza, paella, kergemad kuumad road, külmad eelroad linnulihast, vahemere köök