Lisainfo
Tänapäeva üks paremini renoveeritud ja moodsa tehnikaga Gruusia veinitootjaid on rajatud 1915. ja erastati 1999. aastal. Tänapäeval omab 450ha veiniaedu ning lisaks 200ha lepingulisi viinamarjakasvatajaid erinevatest Gruusia veinipiirkondades.
Värvuselt kahvatu granaatpunane.
Aroom on marjaselt magus ja siirupine. Tunda magusaid ja üleküpsenud metsamarju, metsmaasikaid, maasikakeedist, vaarikasiirupit, magusaid granaatõunu ja karamelliseeritud veriapelsine koos kerge balsamico nüansiga.
Maitse on kergemapoolne ja marjaselt magus. Tunda granaatõunasiirupit, metsmaasika-vaarika keedist, kuivatatud magusaid metsamarju, küpseid mustsõstraid ja kirsimoosi koos magusate tsitrusviljade ja pehmete marjatanniinidega. Järelmaitse on pikk ja marjaselt ühtlane.
Viinamarjad korjatakse käsitsi Marani Kondoli veiniaiast detsembri varahommikutel, kui õhutemperatuur on alla -9 oC ja viinamarjad külmunud. Vein käärimine kestab 2 kuud madalal temperatuuril, siis filtreeritakse kergelt ning küpseb enne turustamist 6 kuud pudelis.
Tarbimissoovitus
Sobib iseseisvalt digestiiviks, piimašokolaadist ja marjadest magustoitude juurde, küpsete juustudega
Toote koduleht
http://www.marani.co