\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 8 - 10 ºC, avaramast burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 4 - 8 aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav aereerida.
Väike, Prissé küla lähedal asuv viinamarjakasvataja ja veinitootja, omab 20ha veiniaedu. Värvuselt küps kuldse helgiga kollane. Aroom veidi lilleline ja kreemjalt puuviljane koos kerge mineraalse alatooniga. Tunda küpseid troopilisi puuvilju, veidi mandleid ning värskeid tsitrusvilju. Maitse on puuviljaselt kreemjas koos erksa tsitruselise happega. Tunda küpseid kollaseid ploome ja õunu, veidi vaniljet, melonit ja ananassi, röstitud mandleid ja avokaadot. Järelmaitset värskendab mineraalselt elav tsitruseline hape. Viinamarjad pärinevad Burgundia lõunaosast, ca 70 aasta vanustelt viinapuudelt, mis kasvavad savise-kriidise pinnasega veiniaedades Prissé küla ümbruses. Veini kääritamisel kasutatakse metsikut pärmi. 50% veinist kääritatakse tammevaadis ja osa roostevabast terasest vaatides. Vein areneb prantsuse tamme vaatides 11 kuud. Arengupotentsiaali 4 - 8 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, avaramast burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 4 - 8 aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav aereerida.
Väike, Prissé küla lähedal asuv viinamarjakasvataja ja veinitootja, omab 20ha veiniaedu. Värvuselt küps kuldse helgiga kollane. Aroom veidi lilleline ja kreemjalt puuviljane koos kerge mineraalse alatooniga. Tunda küpseid troopilisi puuvilju, veidi mandleid ning värskeid tsitrusvilju. Maitse on puuviljaselt kreemjas koos erksa tsitruselise happega. Tunda küpseid kollaseid ploome ja õunu, veidi vaniljet, melonit ja ananassi, röstitud mandleid ja avokaadot. Järelmaitset värskendab mineraalselt elav tsitruseline hape. Viinamarjad pärinevad Burgundia lõunaosast, ca 70 aasta vanustelt viinapuudelt, mis kasvavad savise-kriidise pinnasega veiniaedades Prissé küla ümbruses. Veini kääritamisel kasutatakse metsikut pärmi. 50% veinist kääritatakse tammevaadis ja osa roostevabast terasest vaatides. Vein areneb prantsuse tamme vaatides 11 kuud. Arengupotentsiaali 4 - 8 aastat, arvestades marjade korjeaastat.