\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida
Noor ja dünaamiline veinikoda aastast 1973, kuulub Zingarelli perekonnale. Veiniaedu kokku 200ha Toskaana piirkonnas. Värvilt kerge violetse alatooniga rubiinpunane. Aroomis tunda küpseid tumedaid luuvilju, ploome, kirsse ja küpseid tumedaid metsamarju koos elava marjase happega ja vürtsikusega. Maitses on tunda küpseid tumedaid luuvilju, kirsse, ploome, mustikaid ja põldmarju koos kergelt torkiva magusa vürtsikusega. Järelmaitse pikk ja tasakaalus, keskmise intensiivsusega ja marjaselt happene-vürtsine. Viinamarjad on käsitsi korjatud, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja laagerdub 2 aastat suurtes tammevaatides.
Sealiharoad, tomatikastmed, pastad, lasanjed, grillitud ja röstitud linnulihatoidu küpsed juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida
Noor ja dünaamiline veinikoda aastast 1973, kuulub Zingarelli perekonnale. Veiniaedu kokku 200ha Toskaana piirkonnas. Värvilt kerge violetse alatooniga rubiinpunane. Aroomis tunda küpseid tumedaid luuvilju, ploome, kirsse ja küpseid tumedaid metsamarju koos elava marjase happega ja vürtsikusega. Maitses on tunda küpseid tumedaid luuvilju, kirsse, ploome, mustikaid ja põldmarju koos kergelt torkiva magusa vürtsikusega. Järelmaitse pikk ja tasakaalus, keskmise intensiivsusega ja marjaselt happene-vürtsine. Viinamarjad on käsitsi korjatud, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja laagerdub 2 aastat suurtes tammevaatides.
Sealiharoad, tomatikastmed, pastad, lasanjed, grillitud ja röstitud linnulihatoidu küpsed juustud.