Lisainfo
Veiniprojekt, mis sai alguse 1990´ndatel aastatel, kui seltskond Austraalia veinimeistreid eesotsas inglasest veinikaupmehe Tony Laithwaitega külastasid Prantsusmaa veinikeldreid 2002. aastal rajasid nad väikse veinitootmise McLaren Vale´s asuvas vanas restoranis, mille nimi oli RedHeads, et teha kommertsveinidest erinevaid väikeseid partiiveine. Tänapäeval on kolitud ümber Austraalia hinnatud veinipiirkonda Barossasse, kus ostetakse sealsetelt väikefarmeritelt viina marju jätkates juba väljakujunenud käekirjaga.
Värvilt intensiivne violetse helgiga tumepunane.
Aroomis tunda küpseid tumedaid marju ja musta terapipart, lisaks veidi münti. Aroomilõppu lisandub vürtsikaid marjatanniine koos küpsete mustsõstarde ja põldmarjadega.
Maitse on keskmisest täidlasem ja nõtkelt marjane koos torkiva vürtsikusega. Tunda üleküpsenud musti marju, tumedaid ploome, põldmarju ja purustatud terapipart koos maguste vürtside ja lagritsaga Järelmaitse pikk ja hästi harmooniline, kuhu lisandub musti oliive, veidi „earl grey“ teed ja särtsakat marjast vürtsikust.
Viinamarjad on korjatud 10-20 aasta vanustelt viinapuudelt, Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides ja areneb 10 kuud uutes ja vanades prantsuse ja ameerika valge tamme vaatides.
Tarbimissoovitus
Röstitud liharoad, BBQ lihatoidud, lambaliha, grillitud ja küpsetatud väikeulukid, tugevad punaveinikastmed, küpsed juustud
Toote koduleht
http://www.redheadswine.com