\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 3 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
PietraPura on Zingarelli perekonnale kuuluva Toskaana veinimaja Rocca delle Macie ja Puglia piirkonna veinimaja ühisprojekt. Veinimeistriks Rocca delle Macie veinimeister Luca Francioni. Värvilt sügav rubiinpunane Aroomis tunda metsikuid musti marju, kuivatatud luuviljalisi, koos struktuurse marjapargi ja magusa vürtsikusega. Maitses küpseid tumedaid marju, põldmarju ja mustikamoosi, särtsakas vürtsikus koos kuivatatud ürdisusega, järelmaitse pikk ja marjaselt-vürtsikalt elegantne, kuhu lisandub veidi kakaod ja õhukest vaniljenooti. Viinamarjad on käsitsi korjatud San Marzano linnakese ümbruses paiknevatest veiniaedadest Salento piirkonnas, vein laagerdatud 4 kuud Prantsuse tammevaatides.
Grillitud liharoad, tomatikastmed, tugevama punase kastmega grillitud seafilee, väiksemad ulukid, küpsed juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 3 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
PietraPura on Zingarelli perekonnale kuuluva Toskaana veinimaja Rocca delle Macie ja Puglia piirkonna veinimaja ühisprojekt. Veinimeistriks Rocca delle Macie veinimeister Luca Francioni. Värvilt sügav rubiinpunane Aroomis tunda metsikuid musti marju, kuivatatud luuviljalisi, koos struktuurse marjapargi ja magusa vürtsikusega. Maitses küpseid tumedaid marju, põldmarju ja mustikamoosi, särtsakas vürtsikus koos kuivatatud ürdisusega, järelmaitse pikk ja marjaselt-vürtsikalt elegantne, kuhu lisandub veidi kakaod ja õhukest vaniljenooti. Viinamarjad on käsitsi korjatud San Marzano linnakese ümbruses paiknevatest veiniaedadest Salento piirkonnas, vein laagerdatud 4 kuud Prantsuse tammevaatides.
Grillitud liharoad, tomatikastmed, tugevama punase kastmega grillitud seafilee, väiksemad ulukid, küpsed juustud.
Jääksuhkur g/l | 8,5g/L |