Lisainfo
Värvilt kuldse helgiga merevaigukollane.
Aroom on intensiivne ja puuviljane. Tunda magusat balsamiäädikat, üleküpsenud ja karamellistunud puuvilju, rosinaid, kuivatatud aprikoose, apelsinimarmelaadi koos röstitud pähklite, kärjemee ja kuivatatud apelsinikoortega.
Maitse on magus ja täidlane, heas tasakaalus, peegeldades aroominüansse. Tunda rosinaid ja datleid, röstitud kreeka ja sarapuupähkleid koos kuivatatud aprikooside, ahjuõunte ja kärjemeega. Järelmaitse on pikk, kuhu lisandub kuivatatud apteegiürte ja veidi mõrkjaid tsitruskoori.
Viinamarjad on korjatud septembris Trapani linna lähistelt, Marsala ja Mazara del Vallo provintsi erinevatest istandustest, veini käärimine on peatatud viinamarjadestillaadi lisamisega. Hiljem magustatakse vein kuumutamisel redutseeritud viinamarjamahlaga ning arendatakse 24 kuud tammevaatides.
Vein on valmistatud veinimaja rajaja, Giuseppe Garibaldi abikaasa Anita Garibaldi auks.
Tarbimissoovitus
Täidlane ja magus kangendatud vein sobib iseseisva joogina digestiiviks õhtusöögi lõpetamisel, kuivatatud puuviljade, pähklite ja küpsete juustude juurde.
Toote koduleht
www.carlopellegrino.it