\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="572"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 10+ aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Märked valduse kohta pärinevad 12. sajandist. 16. saj. kuulus valdus Lestonnac perele, kes istutasid viljapõldude asemele veiniaiad. Alates aastast 2003 on mõisa täisomanik perekond Mentzelopoulose. Värvilt sügav tumepunane. Aroom on aromaatselt marjane, struktuursete vürtsikate tanniinidega. Tunda kaneeli, vaniljet, kohviube, musti kirsse, mõruśokolaadi. Aroomilõppu lisandub animaalset tubakasuitsusu ja elegantset vürtsikust. Maitse on täidlaselt marjane ja struktuurne. Tunda kuivatatud musti ploome, mustsõstraid, kuivatatud arooniaid ja terapipart. Järelmaitse on pikk, ühtlase, marjase-vürtsika pargisusega. Viinamarjad korjatakse käsitsi noorematelt viinapuudelt, vein kääritatakse roostevabast teras ja suurtes puitvaatides ja areneb 18 - 26 kuud prantsuse tammevaatides, 30 - 50% uued vaadid.
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 10+ aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Märked valduse kohta pärinevad 12. sajandist. 16. saj. kuulus valdus Lestonnac perele, kes istutasid viljapõldude asemele veiniaiad. Alates aastast 2003 on mõisa täisomanik perekond Mentzelopoulose. Värvilt sügav tumepunane. Aroom on aromaatselt marjane, struktuursete vürtsikate tanniinidega. Tunda kaneeli, vaniljet, kohviube, musti kirsse, mõruśokolaadi. Aroomilõppu lisandub animaalset tubakasuitsusu ja elegantset vürtsikust. Maitse on täidlaselt marjane ja struktuurne. Tunda kuivatatud musti ploome, mustsõstraid, kuivatatud arooniaid ja terapipart. Järelmaitse on pikk, ühtlase, marjase-vürtsika pargisusega. Viinamarjad korjatakse käsitsi noorematelt viinapuudelt, vein kääritatakse roostevabast teras ja suurtes puitvaatides ja areneb 18 - 26 kuud prantsuse tammevaatides, 30 - 50% uued vaadid.