Lisainfo
Noor ja väike butiik-veinimaja, asutatud 1988. aastal Donald Patz, Heather Patz, Anne Moses ja James Hall poolt. Valmistab veine ainult Chardonnay ja Pinot Noir marjasortidest, mis valitakse välja erinevatest väikestest kasvupiirkondadest Sonomas.
Värvilt keskmise intensiivsusega granaatpunane.
Aroom on keskmise intensiivsusega marjaselt elav ja veidi animaalne. Tunda on küpsenud tumedaid kirsse, maasikaid-vaarikaid, küpseid põldmarju koos magusate kondiitrivürtsidega. Aroomilõppu lisandub viirukisuitsu koos kakaoga.
Maitse on kuiv, keskmisest täidlasem, marjaselt siidine. Tunda kuivatatud punaseid marju ja tumedaid luuvilju, kuivatatud musti ploome ja tasakaalukat tanniinset vürtsikust. Järelmaitse on pikk ja marjaselt vürtsikas.
Viinamarjad pärinevad neljast erinevast veiniaiast Marjad korjatakse käsitsi ja selekteeritakse. 25% marjadest pressitakse tervete kobaratena. Vein kääritatakse pealt avatud vaatides koos kestadega 2-3 nädalat. Peale käärimist areneb vein 12 – 16 kuud prantsuse tammest vaatides, selitatakse ja villitakse eelnevalt filtreerimata.
Tarbimissoovitus
Grillitud metslinnuliha, veisefilee, pasteedi, lihapõhiste hautiste juurde, küpsed tugevamaitselised juustud.
Toote koduleht
http://www.patzhall.com