Lisainfo
Noor ja väike boutique veinimaja, asutatud 1988. aastal Donald Patz, Heather Patz, Anne Moses ja James Hall poolt. Valmistab veine ainult Chardonnay ja Pinot Noir marjasortidest, mis valitakse välja erinevatest väikestest kasvupiirkondadest Sonomas. Värvilt sügav rubiinpunane. Aroom on kompleksne, jõuliselt marjane. Tunda on üleküpsenud tumedaid kirsse, metsmaasikaid, küpseid põldmarju ja mustikaid koos röstitud kohviubade ja kerge šokolaadinoodiga. Aroomilõppu lisandub viirukisuitsu ja elavat vürtsikust. Maitse keskmise täidlusega, marjane ja siidiselt jõuline, tunda kuivatatud punaseid marju ja tumedaid luuvilju, mustikaid, kuivatatud musti ploome ja tasakaalukat tanniinsust. Järelmaitse on pikk, elav ja elegantselt marjane, suitsuselt vürtsika alatooniga. Viinamarjad pärinevad neljast erinevast veiniaiast Marjad korjatakse käsitsi ja selekteeritakse. 25% marjadest pressitakse terve kobarana., Vein kääritatakse pealt lahtistes vaatides koos kestadega 2-3 nädalat. Peale käärimist laagerdub vein 12-16 kuud prantsuse tammest vaatides, selitatakse ja villitakse eelnevalt filtreerimata. 50-70% vaatidest on uued.
Tarbimissoovitus
Grillitud metslinnud, veisefilee, pasteet, väikeulukid, jänes, punaveini-marjakastmed, küpsed juustud.
Toote koduleht
http://www.patzhall.com