\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida
1996. aastal Uus-Meremaal, Marlborough piirkonnas rajatud moodne veinikoda, kes omab mitmeid veiniaedu erinevates Uus Meremaa lõunasaare viinamarjakasvatuse piirkondades. Värvuselt roheka alatooniga säravkollane. Aroom on mineraalselt värske ja veidi floraalne, puuviljane. Tunda virsikuid, valgeid lilli, pärnaõisi, jasmiini, küpseid tsitruseid, ingveri ja sinepiseemneid, Maitse on värske, puuviljaselt elav, mineraalne ja tsitruseliselt mahlakas. Tunda aprikoose, virsikuid, küpseid tsitruseid ja veidi mõrumandleid. Järelmaitse on mineraalselt pikk ja tsitruseliselt ürdine-puuviljane. Vein on kääritatud roostevabas terasest vaatides ja ei ole laagerdunud tammevaatides.
Värsked, kalast valmistatud eelroad, mereannid, koorikloomad, sushi, sashimi, küpsetatud linnuliha-ja kalatoitud.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida
1996. aastal Uus-Meremaal, Marlborough piirkonnas rajatud moodne veinikoda, kes omab mitmeid veiniaedu erinevates Uus Meremaa lõunasaare viinamarjakasvatuse piirkondades. Värvuselt roheka alatooniga säravkollane. Aroom on mineraalselt värske ja veidi floraalne, puuviljane. Tunda virsikuid, valgeid lilli, pärnaõisi, jasmiini, küpseid tsitruseid, ingveri ja sinepiseemneid, Maitse on värske, puuviljaselt elav, mineraalne ja tsitruseliselt mahlakas. Tunda aprikoose, virsikuid, küpseid tsitruseid ja veidi mõrumandleid. Järelmaitse on mineraalselt pikk ja tsitruseliselt ürdine-puuviljane. Vein on kääritatud roostevabas terasest vaatides ja ei ole laagerdunud tammevaatides.
Värsked, kalast valmistatud eelroad, mereannid, koorikloomad, sushi, sashimi, küpsetatud linnuliha-ja kalatoitud.
Jääksuhkur g/l | 14g/L |