\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 3 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
1996. aastal Uus-Meremaal, Marlborough piirkonnas rajatud moodne veinikoda, kes omab mitmeid veiniaedu erinevates Uus-Meremaa lõunasaare viinamarjakasvatuse piirkondades. Värvilt kahvatu granaatpunane. Aroomis marjaselt aromaatne, tunda üleküpsenud punaseid metsamarju, tumedaid kirsse ja ploome koos kerge viirukisuitsu noodiga, aroomilõppu lisandub veidi mõrkjat vürtsikust Maitses kergemapoolne ja marjaselt elav. Tunda küpseid punaseid marju, vaarikaid, metsmaasikaid ja punaseid luuvilju. Järelmaitse pikk, marjaselt vürtsine-ürdine koos sametiste tanniinidega. Viinamarjad on korjatud käsitsi Uus-Meremnaa lõunasaarelt, lõunapoolseimast Central Otago Bendigo kasvualalt. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, osa veinist laagerdub 3 - 6 kuud väikestes prantsuse tamme vaatides.
Erinevad hautised ja pajaroad, kodulinnud, rostbiif, külmad lihalõigud, grillitud tuunikala, kerged punased marjakastmed, röstitud ja grillitud juurviljad.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 3 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
1996. aastal Uus-Meremaal, Marlborough piirkonnas rajatud moodne veinikoda, kes omab mitmeid veiniaedu erinevates Uus-Meremaa lõunasaare viinamarjakasvatuse piirkondades. Värvilt kahvatu granaatpunane. Aroomis marjaselt aromaatne, tunda üleküpsenud punaseid metsamarju, tumedaid kirsse ja ploome koos kerge viirukisuitsu noodiga, aroomilõppu lisandub veidi mõrkjat vürtsikust Maitses kergemapoolne ja marjaselt elav. Tunda küpseid punaseid marju, vaarikaid, metsmaasikaid ja punaseid luuvilju. Järelmaitse pikk, marjaselt vürtsine-ürdine koos sametiste tanniinidega. Viinamarjad on korjatud käsitsi Uus-Meremnaa lõunasaarelt, lõunapoolseimast Central Otago Bendigo kasvualalt. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, osa veinist laagerdub 3 - 6 kuud väikestes prantsuse tamme vaatides.
Erinevad hautised ja pajaroad, kodulinnud, rostbiif, külmad lihalõigud, grillitud tuunikala, kerged punased marjakastmed, röstitud ja grillitud juurviljad.
Jääksuhkur g/l | <1g/L |