\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="748"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida
Grillitud ja praetud liharoad, steigid, hautised, lambaliha, Chorizo vorstikesed, tugevad juustud, sinihallitusjuustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida
Grillitud ja praetud liharoad, steigid, hautised, lambaliha, Chorizo vorstikesed, tugevad juustud, sinihallitusjuustud.