\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="1293"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Rajatud 1892. aastal vendade David ja Salvador Michel poolt 1800m merepinnast kõrgemal asuvas Calchaqui Valley´s Tänapäeval üks modernsemaid Argentiina veinitootjaid. Värvuselt intensiivne, violetse alatooniga tumepunane Marjaselt elavas aroomis on tunda mustsõstraid, siniseid ploome, mustikaid ja põldmarju. Aroomi lõppu lisandub veel veidi kuivatatud ürte ja musta terapipart koos kakao ja röstitud kohviube. Maitse on keskmise täidlusega ja marjaselt lopsakas, küpsete tumedate metsamarjade ja mustsõstarde karakteriga. Erksust lisavad maitsesse rohelised ürdid - rosmariin ja kerge piprane vürtsikus, järelmaitse marjaselt ühtlane koos kergelt vürtsikate tanniinidega. Viinamarjad korjatakse käsitsi, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja 30% veinist areneb 6 kuud prantsuse ja ameerika tamme vaatides.
Grillitud ja praetud liharoad, kebabid, kerged juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Rajatud 1892. aastal vendade David ja Salvador Michel poolt 1800m merepinnast kõrgemal asuvas Calchaqui Valley´s Tänapäeval üks modernsemaid Argentiina veinitootjaid. Värvuselt intensiivne, violetse alatooniga tumepunane Marjaselt elavas aroomis on tunda mustsõstraid, siniseid ploome, mustikaid ja põldmarju. Aroomi lõppu lisandub veel veidi kuivatatud ürte ja musta terapipart koos kakao ja röstitud kohviube. Maitse on keskmise täidlusega ja marjaselt lopsakas, küpsete tumedate metsamarjade ja mustsõstarde karakteriga. Erksust lisavad maitsesse rohelised ürdid - rosmariin ja kerge piprane vürtsikus, järelmaitse marjaselt ühtlane koos kergelt vürtsikate tanniinidega. Viinamarjad korjatakse käsitsi, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja 30% veinist areneb 6 kuud prantsuse ja ameerika tamme vaatides.
Grillitud ja praetud liharoad, kebabid, kerged juustud.
Jääksuhkur g/l | <1,5g/L |