Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Martini Extra Dry on vürtsikas, aromaatne, kerge.
Aromatiseeritud vein
MARTINI & ROSSI S.P.A
Serveerimine
Serverida puhtalt, jääga või kokteilides.
Martini vermut, mida me tänapäeval teame ja tunneme, on alguse saanud aastal 1863. Martini Extra Dry on vürtsikas, aromaatne, kerge.
Aromatiseeritud vein
MARTINI & ROSSI S.P.A
Serveerimine
Serverida puhtalt, jääga või kokteilides.
Lisainfo
Aromatiseeritud veini ehk vermuti ajalugu on vana üle 2000 aasta. Kuulus Antiikajastu arst Hippocrates leidis, et kui leotada teatud taimi Kreeta saarel valmistatud veinis, tekivad joogil mitmed ravitoimega omadused. Selle joogi kuulsus on levinud üle maade ning kestnud läbi aegade.
Martini traditsioon on alguse saanud rohkem kui 140 aastat tagasi Loode-Itaaliast, maalilisest Piemonte mäestikust, mil härrad Michel, Re, Agnelli ja Baudino asutasid firma, mis hakkas tootma alkohoolseid jooke. Piemonte piirkonna eeldusteks olid läheduses paiknevad Alpid, mille eelmäestikus kasvab rikkalikult ravimtaimi ning sealsete kuivade valgete veinide maitse, mis sobib hästi ravimtaimedaga.
Toote koduleht
http://www.martini.com/