\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="1192"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida
Moodsama ja kaasaegse stiiliga Rioja veinitootja, mis on rajatud 1970. aastal Bordeaux´s veinivalmistamise kogemustega Enrique Forneri poolt.
Vahemere toit, grillitud linnu- ja sealiha, lihapõhised pastaroad tomatikastmes, külmad lihalõigud, verivorst, hautised, pajaroad, pehmed juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida
Moodsama ja kaasaegse stiiliga Rioja veinitootja, mis on rajatud 1970. aastal Bordeaux´s veinivalmistamise kogemustega Enrique Forneri poolt.
Vahemere toit, grillitud linnu- ja sealiha, lihapõhised pastaroad tomatikastmes, külmad lihalõigud, verivorst, hautised, pajaroad, pehmed juustud.