Lisainfo
Tänapäeva üks paremini renoveeritud ja moodsa tehnikaga Gruusia veinitootjaid on rajatud 1915. aastal ja erastati 1999. Omab 450 ha isiklikke veiniaedu ning lisaks 200 ha lepingulisi viinamarjakasvatajaid erinevatest Gruusia veinipiirkondades.
Värvuselt kahvatukollane, kerge roheka alatooniga.
Aroom on puuviljaselt lopsakas, tunda üleküpsenud kollaseid õunu, aprikoose, küdooniaid, röstitud mandleid. Aroomi lõppu lisandub veidi tsitrusekoore mõrkjust.
Maitse on poolkuiv, keskmise täidlusega ja üleküpsenud kollaste puuviljade iseloomuga. Tunda apelsinisukaati, meloneid ja magusaid kollaseid ploome. Järelmaitse on keskmise pikkusega, lisandub mõrkjaid ürte, tsitruskoort ja mõrumandleid.
Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja ei laagerdu tammevaadis.
Tarbimissoovitus
Kaukaasia köök. veidi vürtsikamad toidud, grillitud juurviljad, küpsetatud linnulihatoidud, pasta, pitsa, grillitud vürtsikamad kalaroad, pehmed juustud.
Toote koduleht
http://marani.co